Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

die het Franse team volgde om het WK te winnen

Als er geen ongeval is, speelt Gotze ook met het team.
Volgens het "Sky Sports" -rapport van Italië heeft nike vapormax plus Dortmund Juventus een citaat voor Manjukic verstrekt, maar dit werd door Juventus afgewezen. Juve zei dat hij helemaal niet overwoog Manjukic te verkopen, zeggend dat het niet te koop is.Met de voltooiing van de overeenkomst met Spurs en Raptors is eindelijk weer een grote spanning op de vrije markt ontstaan, er zijn nog steeds veel nieuwe ontwikkelingen op de handelsmarkt, het volgende is het nieuws van de NBA vanmorgen.
Het is gemeld dat de uitstekende prestaties van Man Zhukic in de World Cup ook de interesse van Manchester United heeft gewekt.
Gleizman zei in een interview na de wedstrijd dat hij van plan was om een ​​scorestraf te straffen toen hij strafschop kreeg, net als de scorestraf voor een Franse fila disruptor legende in de Wereldbekerfinale van 2006.
"Ik dacht aan een strafschop, zoals Zidane." Gretzman zei na de wedstrijd: "Maar in de finale gebruik ik beter een verzekering."
Gleizman, die het Franse team volgde om het WK te winnen, was extatisch, eed tezelfdertijd drukte hij zijn respect uit tegenover zijn tegenstander. "Ik ben blij om het noorden te vinden!" Gretzman riep uit: "Ik ben echt heel blij, dit is een erg moeilijke wedstrijd en Kroatië is een geweldige speler." "We begonnen heel voorzichtig te spelen en we lieten het beetje bij beetje los, waardoor deze game anders was." "Eerlijk gezegd, deze game is van grote betekenis voor mij ", vertelde Gretzman aan verslaggevers. Hoewel het Duitse team al vroeg in de World Cup was, volgde Tolso in het kamp van Bayern Frankrijk naar de finale. Manjukic, die ooit speelde voor Bayern, volgde ook Kroatië om de finale te bereiken. Alaba zei: "Dit is voor Kroatië, het is heel goed om te zeggen dat niemand kan voorspellen dat ze de finale nike air max 90 essential zullen bereiken." Ik heb een heel goede tijd gehad met Man Zhukic in Bayern, ik ben blij voor hem. " heden, gaat Bayern naar de Verenigde Staten om deel te nemen aan pre-season training. Alaba is verheugd om te zeggen: "Voor mij en het team is deze reis naar de Verenigde Staten erg belangrijk, we zijn de Amerikaanse fans zeer dankbaar." De Verenigde Staten hebben me een goed geheugen nagelaten. reis naar de Verenigde Staten. "

Les commentaires sont fermés.