Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

twee All-Star-spelers en Leonard DeRozan ruil club

Met de voltooiing van de overeenkomst met Spurs en Raptors is eindelijk weer een grote spanning op de vrije markt ontstaan, er zijn nog steeds veel balenciaga sneakers nieuwe ontwikkelingen op de handelsmarkt, het volgende is het nieuws van de NBA vanmorgen.
Natuurlijk betekent het gemak van de algehele omgeving niet dat DeRozan zijn eigen vereisten kan ontspannen, maar moet hij ernaar streven zijn leiderschap te verbeteren bij het voltooien van basistaken. Vanuit de technische indicatoren, DeRozan niet al te veel tekortkomingen, de laatste drie seizoenen heeft hij drie-punts shooting twee seizoenen van meer dan 30%, de zwakste heeft grote vooruitgang erkend.
Wal God brak de heetste deal tot nu toe deze zomer, twee All-Star-spelers en Leonard DeRozan ruil club voor het nieuwe seizoen patroon veroorzaakte een grote impact.

Leonard kwam naar de Raptors, wat zeer positief was voor de laatste. In theorie kunnen ze een meer betrouwbare leider krijgen. Reis in nike epic react de play-offs vorig seizoen, DeRozan kritieke moment vaak teleurstellend, maar is ook de belangrijkste reden voor de Cavaliers veegde de Raptors.
Spurs en Raptors deal, kawaii - Leonard eindelijk vertrokken San Antonio, ging naar de Los Angeles 3500 mijl van de Canadese Maple Leaf land, in ruil voor Demar - DeRozan.

Een farce gedurende de hele zomer is eindelijk afgelopen, de Spurs erfgoed verhaal komen tot een einde, fans die geprezen had als "minder Bangzhu", "Duncan opvolger" kleine vooruit in de competitie vijf, eentje getraind super Spurs De superster verliet uiteindelijk de Spurs, maar hij wilde het liefst air max 95 sale samen met Zhan Huang naar de Los Angeles Lakers om een ​​nieuwe Zijin-dynastie te creëren. In deze chaos van twist en transacties, veel teams en veel sterren zijn betrokken, als een scène lang en saai soap, komen tot een einde, maar vond niemand rol, voldoen aan hun eigen Wens, om je oorspronkelijke intentie te bereiken.

Les commentaires sont fermés.