Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

We zijn nog steeds bezig met wederopbouw

De koning kondigde officieel aan dat het team verdediger Jogi Ferrer heeft ondertekend. Volgens eerdere rapporten bereikten Ferrer en de koning een alexander mcqueen sneakers tweejarige overeenkomst van $ 6,2 miljoen en het tweede jaar een niet-gegarandeerd contract. Eerder had Ferrer een overeenkomst bereikt met de Mavericks van twee jaar, $ 5,3 miljoen, maar uiteindelijk veranderde hij van gedachten om lid te worden van de koning.
"We zijn nog steeds bezig met wederopbouw. ​​Natuurlijk heeft de komst van LeBron James de wederopbouwsnelheid van het team versneld, zonder twijfel." Magic Johnson zei: "Maar we zullen gedisciplineerd blijven en we zullen niet tekenen voor het contract. We zullen geen fouten maken en onze plannen zullen niet veranderen. "
Volgens Amerikaanse mediaberichten tekende hij een contract met Gerald Green, de jongere broer van Gerald Green.
De Mavericks-official heeft vanmorgen aangekondigd dat huarache goedkoop ze Chinese speler Ding Yan Yu Hang hebben ondertekend, dit is een trainingskampcontract, de specifieke details zijn niet bekendgemaakt, Ding Yan Yuhang zal de Mavericks in het voorseizoen vertegenwoordigen. Afgelopen zomer vertegenwoordigde Ding Yan Yuhang ook de Mavericks in de zomercompetitie en had een hoge populariteit.
Vorig seizoen speelde Galleon Green voor de Belgische competitie om het team te helpen de finale van de beker te bereiken. Hij gemiddeld 16,1 punten, 4,4 rebounds en 1,5 assists in 37 games. Aan het einde van het seizoen werd hij geselecteerd voor het eerste team in de Belgische competitie en de beste buitenlandse hulp in de League Week.
Volgens Yahoo's beroemde reporter Sams Charlie bereikten het Groene Leger en de Donder een kleine deal. De Groenen stuurden de spits Abdul Nadir naar de Thunder en keerden terug naar verdediger Rodney Pervis. Volgens eerdere berichten was het Groene Leger oorspronkelijk van plan Nadir te snijden, maar uiteindelijk koos hij ervoor om hem in de Thunder te ruilen.
In het seizoen 2016-17 speelde Galleon Green adidas eqt heren in de Duitse competitie, gemiddeld 9.2 punten, 2.9 rebounds en 1.2 assists.
Volgens de beroemde journalist Mark Stein wordt Anthony, eenmaal gekocht door The Hawks om een ​​gratis agent te worden, lid van de Rockets met een ervaren salariscontract.

Les commentaires sont fermés.