Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

 • We zijn nog steeds bezig met wederopbouw

  De koning kondigde officieel aan dat het team verdediger Jogi Ferrer heeft ondertekend. Volgens eerdere rapporten bereikten Ferrer en de koning een alexander mcqueen sneakers tweejarige overeenkomst van $ 6,2 miljoen en het tweede jaar een niet-gegarandeerd contract. Eerder had Ferrer een overeenkomst bereikt met de Mavericks van twee jaar, $ 5,3 miljoen, maar uiteindelijk veranderde hij van gedachten om lid te worden van de koning.
  "We zijn nog steeds bezig met wederopbouw. ​​Natuurlijk heeft de komst van LeBron James de wederopbouwsnelheid van het team versneld, zonder twijfel." Magic Johnson zei: "Maar we zullen gedisciplineerd blijven en we zullen niet tekenen voor het contract. We zullen geen fouten maken en onze plannen zullen niet veranderen. "
  Volgens Amerikaanse mediaberichten tekende hij een contract met Gerald Green, de jongere broer van Gerald Green.
  De Mavericks-official heeft vanmorgen aangekondigd dat huarache goedkoop ze Chinese speler Ding Yan Yu Hang hebben ondertekend, dit is een trainingskampcontract, de specifieke details zijn niet bekendgemaakt, Ding Yan Yuhang zal de Mavericks in het voorseizoen vertegenwoordigen. Afgelopen zomer vertegenwoordigde Ding Yan Yuhang ook de Mavericks in de zomercompetitie en had een hoge populariteit.
  Vorig seizoen speelde Galleon Green voor de Belgische competitie om het team te helpen de finale van de beker te bereiken. Hij gemiddeld 16,1 punten, 4,4 rebounds en 1,5 assists in 37 games. Aan het einde van het seizoen werd hij geselecteerd voor het eerste team in de Belgische competitie en de beste buitenlandse hulp in de League Week.
  Volgens Yahoo's beroemde reporter Sams Charlie bereikten het Groene Leger en de Donder een kleine deal. De Groenen stuurden de spits Abdul Nadir naar de Thunder en keerden terug naar verdediger Rodney Pervis. Volgens eerdere berichten was het Groene Leger oorspronkelijk van plan Nadir te snijden, maar uiteindelijk koos hij ervoor om hem in de Thunder te ruilen.
  In het seizoen 2016-17 speelde Galleon Green adidas eqt heren in de Duitse competitie, gemiddeld 9.2 punten, 2.9 rebounds en 1.2 assists.
  Volgens de beroemde journalist Mark Stein wordt Anthony, eenmaal gekocht door The Hawks om een ​​gratis agent te worden, lid van de Rockets met een ervaren salariscontract.

 • twee All-Star-spelers en Leonard DeRozan ruil club

  Met de voltooiing van de overeenkomst met Spurs en Raptors is eindelijk weer een grote spanning op de vrije markt ontstaan, er zijn nog steeds veel balenciaga sneakers nieuwe ontwikkelingen op de handelsmarkt, het volgende is het nieuws van de NBA vanmorgen.
  Natuurlijk betekent het gemak van de algehele omgeving niet dat DeRozan zijn eigen vereisten kan ontspannen, maar moet hij ernaar streven zijn leiderschap te verbeteren bij het voltooien van basistaken. Vanuit de technische indicatoren, DeRozan niet al te veel tekortkomingen, de laatste drie seizoenen heeft hij drie-punts shooting twee seizoenen van meer dan 30%, de zwakste heeft grote vooruitgang erkend.
  Wal God brak de heetste deal tot nu toe deze zomer, twee All-Star-spelers en Leonard DeRozan ruil club voor het nieuwe seizoen patroon veroorzaakte een grote impact.

  Leonard kwam naar de Raptors, wat zeer positief was voor de laatste. In theorie kunnen ze een meer betrouwbare leider krijgen. Reis in nike epic react de play-offs vorig seizoen, DeRozan kritieke moment vaak teleurstellend, maar is ook de belangrijkste reden voor de Cavaliers veegde de Raptors.
  Spurs en Raptors deal, kawaii - Leonard eindelijk vertrokken San Antonio, ging naar de Los Angeles 3500 mijl van de Canadese Maple Leaf land, in ruil voor Demar - DeRozan.

  Een farce gedurende de hele zomer is eindelijk afgelopen, de Spurs erfgoed verhaal komen tot een einde, fans die geprezen had als "minder Bangzhu", "Duncan opvolger" kleine vooruit in de competitie vijf, eentje getraind super Spurs De superster verliet uiteindelijk de Spurs, maar hij wilde het liefst air max 95 sale samen met Zhan Huang naar de Los Angeles Lakers om een ​​nieuwe Zijin-dynastie te creëren. In deze chaos van twist en transacties, veel teams en veel sterren zijn betrokken, als een scène lang en saai soap, komen tot een einde, maar vond niemand rol, voldoen aan hun eigen Wens, om je oorspronkelijke intentie te bereiken.

 • die het Franse team volgde om het WK te winnen

  Als er geen ongeval is, speelt Gotze ook met het team.
  Volgens het "Sky Sports" -rapport van Italië heeft nike vapormax plus Dortmund Juventus een citaat voor Manjukic verstrekt, maar dit werd door Juventus afgewezen. Juve zei dat hij helemaal niet overwoog Manjukic te verkopen, zeggend dat het niet te koop is.Met de voltooiing van de overeenkomst met Spurs en Raptors is eindelijk weer een grote spanning op de vrije markt ontstaan, er zijn nog steeds veel nieuwe ontwikkelingen op de handelsmarkt, het volgende is het nieuws van de NBA vanmorgen.
  Het is gemeld dat de uitstekende prestaties van Man Zhukic in de World Cup ook de interesse van Manchester United heeft gewekt.
  Gleizman zei in een interview na de wedstrijd dat hij van plan was om een ​​scorestraf te straffen toen hij strafschop kreeg, net als de scorestraf voor een Franse fila disruptor legende in de Wereldbekerfinale van 2006.
  "Ik dacht aan een strafschop, zoals Zidane." Gretzman zei na de wedstrijd: "Maar in de finale gebruik ik beter een verzekering."
  Gleizman, die het Franse team volgde om het WK te winnen, was extatisch, eed tezelfdertijd drukte hij zijn respect uit tegenover zijn tegenstander. "Ik ben blij om het noorden te vinden!" Gretzman riep uit: "Ik ben echt heel blij, dit is een erg moeilijke wedstrijd en Kroatië is een geweldige speler." "We begonnen heel voorzichtig te spelen en we lieten het beetje bij beetje los, waardoor deze game anders was." "Eerlijk gezegd, deze game is van grote betekenis voor mij ", vertelde Gretzman aan verslaggevers. Hoewel het Duitse team al vroeg in de World Cup was, volgde Tolso in het kamp van Bayern Frankrijk naar de finale. Manjukic, die ooit speelde voor Bayern, volgde ook Kroatië om de finale te bereiken. Alaba zei: "Dit is voor Kroatië, het is heel goed om te zeggen dat niemand kan voorspellen dat ze de finale nike air max 90 essential zullen bereiken." Ik heb een heel goede tijd gehad met Man Zhukic in Bayern, ik ben blij voor hem. " heden, gaat Bayern naar de Verenigde Staten om deel te nemen aan pre-season training. Alaba is verheugd om te zeggen: "Voor mij en het team is deze reis naar de Verenigde Staten erg belangrijk, we zijn de Amerikaanse fans zeer dankbaar." De Verenigde Staten hebben me een goed geheugen nagelaten. reis naar de Verenigde Staten. "